Arrangementer for medlemmer

Tag med Havhøst ud i det blå, hent ny inspiration og få næring til både krop og sjæl – og til de små grå. Havhøst-programmet er inspireret af vores støttemedlemmer, som har delt deres ønsker til aktiviteter og arrangementer. Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive lagt nye arrangementer op.

Hvis du endnu ikke støtter Havhøst, så opret i en fart et privat støttemedlemskab, et makkerskab (for virksomheder) eller et foreningsmedlemskab (for maritime nyttehave-foreninger). Du kan også forære en, du holder af, et gavekort til et støttemedlemskab og give Havhøst-oplevelserne videre. Det private støttemedlemskab koster 100 kr. for et år. Dertil kommer i nogle tilfælde et mindre beløb for at deltage i de enkelte medlemsaktiviteter.

Medlemsarrangementer

Østersorgie

Traditionen tro har Havhøst din ryg, når du lige om lidt skal spille smart nytårsaften og åbne østers for dine venner. Men ingen orker blodige håndflader og taxature til skadestuen på årets sidste dag, så se lige at få styr på dine østersåbningsskills inden da.
Læs mere
Arbejdsdag for medlemmer på Bølgemarken i København

Efterårsarbejdsdag på Bølgemarken

Søndag d. 24 oktober, invitere vi alle havbønder og landkrabber med til en hyggelig arbejdsdag på Bølgemarken. På dagen skal vi bl.a. sortere muslinger, udplante tangliner og fylde vores maver med lækre muslinger.
Læs mere

Østerssafari på Rømø

Sammen med Slow Food Danmark arrangerer vi en tur til Rømø for at samle østers i selskab med en dygtig lokal naturvejleder. Vi hører om … Østerssafari på Rømø Læs videre
Læs mere