Arrangementer for medlemmer

Tag med Havhøst ud i det blå, hent ny inspiration og få næring til både krop og sjæl – og til de små grå. Havhøst-programmet er inspireret af vores støttemedlemmer, som har delt deres ønsker til aktiviteter og arrangementer. Følg med her på siden, hvor der løbende vil blive lagt nye arrangementer op.

Hvis du endnu ikke støtter Havhøst, så opret i en fart et privat støttemedlemskab, et makkerskab (for virksomheder) eller et foreningsmedlemskab (for maritime nyttehave-foreninger). Du kan også forære en, du holder af, et gavekort til et støttemedlemskab og give Havhøst-oplevelserne videre. Det private støttemedlemskab koster 100 kr. for et år. Dertil kommer i nogle tilfælde et mindre beløb for at deltage i de enkelte medlemsaktiviteter.

Kommende medlemsarrangementer

Østerssafari (december)

Fyld din taske med vadehavets lækre østers. Tag med ud i det blå, når vi tager turen til Rømø for at opleve vaskeægte verdenshavnaturarv.
Læs mere
Arbejdsdag for medlemmer på Bølgemarken i København

Efterårsarbejdsdag på Bølgemarken

Søndag d. 24 oktober, invitere vi alle havbønder og landkrabber med til en hyggelig arbejdsdag på Bølgemarken. På dagen skal vi bl.a. sortere muslinger, udplante tangliner og fylde vores maver med lækre muslinger.
Læs mere