Arrangementer for medlemmer

Tag med Havhøst ud i det blå, hent ny inspiration og få næring til både krop og sjæl – og til de små grå. Årets program er inspireret af vores støttemedlemmer, som har delt deres ønsker til aktiviteter og arrangementer i 2021.

Hvis du endnu ikke støtter Havhøst, så opret i en fart et privat støttemedlemskab, et makkerskab (for virksomheder) eller et foreningsmedlemskab (for maritime nyttehave-foreninger). Du kan også forære en, du holder af, et gavekort til et støttemedlemskab og give Havhøst-oplevelserne videre. Det private støttemedlemskab koster 100 kr. for et år. Dertil kommer et beløb for at deltage i de enkelte aktiviteter herunder:

Blåmuslinger på broen

Arbejdsdag på Bølgemarken

Sidste år måtte vi desværre aflyse vores højt elskede arbejdsdage på Bølgemarken i København grundet corona. Vi håber på, at skuden er vendt inden april, så vi kan afholde den første arbejdsdag på vores nye Bølgemark.
Læs mere

Årsmøde i juni

Vi inviterer alle vores støttemedlemmer til årsmøde i Havhøst. Arrangementet giver dig en indsigt i, hvad der er sket i Havhøst det sidste års tid, hvorefter vi spiser et fælles måltid baseret på bæredygtigt havmad i godt selskab.
Læs mere
Smag på Lillebælt

Efterårsarbejdsdag (oktober)

Vi skal have gjort vores muslinger og tang klar til vinteren. Derfor inviterer vi til en hyggelig og indsigtsfuld efterårsarbejdsdag på Bølgemarken i København.
Læs mere
Muslinger i favnen

Muslingernes høstfest (oktober)

Det er blevet tid til at fejre muslingen med manér. Der er helt sikkert udsigt til et arrangement af de spiselige, men detaljerne er ikke faldet helt på plads endnu, så du må holde vejret lidt endnu…
Læs mere
Tanghøst-Dansktang

Tangsafari (maj)

Havhøst har planlagt en eventyrlig forårsdag ud i det blå for sine medlemmer. 15. maj tager vi til smukke Odsherred for at opleve og lære om havets spiselige grøntsager og superfood: Tang!
Læs mere
Dansk Tang er makker med Havhøst

Tangsafari (september)

Havhøst har planlagt endnu en dag ud i det blå for sine medlemmer. 4. september tager vi til smukke Odsherred for at opleve og lære om havets spiselige grøntsager og superfood: Tang!
Læs mere

Østerssafari (december)

Fyld din taske med vadehavets lækre østers. Tag med ud i det blå, når vi tager turen til Rømø for at opleve vaskeægte verdenshavnaturarv.
Læs mere