Ild & vand 2020/2021

Igen i år inviterer Havhøst og netværket af maritime nyttehaver til en lang række arrangementer langs de danske kyster. Overskriften er Ild & vand, og det er ikke grebet ud af den blå luft, for i år vil alle arrangementer indeholde havmad på bål. 

I Havhøst har vi altid brugt spiselighed som vores vigtigste værktøj, når vi skal fortælle historien om bæredygtig mad fra havet. Budskabet synker bare bedre ind, når det er efterfulgt af en østers! Og bålet har siden tidernes morgen været et samlingspunkt for mennesker. Et sted, hvor man deler oplevelser, historier og meninger med hinanden. For os er det et match made in heaven, når vi serverer muslinger, østers, tang og andet lokal og bæredygtig havmad tilberedt i flammer og gløder. Vi brænder nemlig for at dele vores kærlighed til havet.

Programmet opdateres løbende med alt fra snorkelture, bålworkshops, tangsafarier og langbordsmiddage. Der er noget for både vandhunde og landkrabber, børn og voksne, friluftsmennesker og sofakartofler. Følg med her på siden og find et Ild & vand arrangement nær dig.

Tidligere begivenheder

Ild & vand opskrifter

Mere om Ild & vand

Ild & vand: Blåmuslinger på bål

Ild & vand tager form

Vi elsker fællesskabet, men når verden kalder på fysisk distancering, så retter vi selvfølgelig ind. Heldigvis har forårsvejret vist sig fra sin allersmukkeste side, og…
Ild_og_vand_Nyhedsbrev

Havhøst sætter ild til de danske farvande

Okay, ikke bogstaveligt talt, men hele sommeren og frem til 31. oktober inviterer landets maritime nyttehaver danskerne ud til kysten til havmad over åben ild.…
Logo for Spar Nord Fonden