Book dit eget Havhøst event

Vi elsker at dele vores passion og fortælle historien om Havhøst og om alle landets maritime nyttehaver og heldigvis er der rigtig mange, der har lyst til at høre den. For at kunne imødekomme forespørgsler om besøg, workshops og foredrag har vi udviklet en række formater, der kan bookes på mail til events@havhoest.dk

Historien om haverne – et besøg på Bølgemarken

Bølgemarken er vores lille urbane havfarm, hvor besøgende kan få vand under neglene og røre og spørge alt det de vil. Historien om haverne er en rundvisning på marken og i vores undervisningsfaciliteter og en fortælling om, hvordan det hele startede og hvor, vi er på vej hen.
Læs mere

Historien om haverne og østers-workshop

Hvis det skal være rigtig festligt, så tilføj en østersåbningsworkshop, hvor I alle selv kan prøve kræfter med den ekstravagante delikatesse. Vi serverer 3 forskellige slags østers med diverse toppings og guider jer trygt igennem åbningen af dem.
Læs mere
Foredrag med Havhøst

Foredrag om Havhøst og de maritime nyttehaver

Hvis I ikke kan komme til Bølgemarken, så kommer vi gerne til jer. Vi taler både om, hvordan afgrøderne dyrkes, og hvorfor vi mener, at maritime nyttehaver i hele landet er et vigtig skridt i retning mod et sundere havmiljø.
Læs mere