AFLYST: Maritime oplevelser + fællesspisning i Guldborgsund

4. september kl. 13-19
Guldborgsundbroen, Guldborgsund

Arrangeres af Vores Guldborgsund og Havhøst

Den 4. september fyldes stranden med maritime aktiviteter for børn og voksne. Vandet omkring Lolland-Falster gemmer nemlig på fantastiske oplevelser, udsøgte råvarer og nye muligheder for udvikling.
Postholderens Sted, Guldborgsund Kommune og Havhøst inviterer jer til at opleve netop det, imens vi hepper på sejlerne. Programmet for dagen opdateres løbende, men indtil videre kan i glæde jer til:

  • Hør om, hvordan der kan dyrkes bæredygtig tang og muslinger i Guldborgsund – måske du skal være med til at starte en ny havhave?
  • Oplev bålkok Nicolai Tram tilberede lokal havmad over åben ild – og dele smagsprøver ud
  • Masser af oplevelser på det lave vand for børn.
  • Mulighed for at låne SUP-boards og kajakker
  • Fællesspisning og -madlavning med lokale, maritime råvarer faciliteret af Birthe Pawlik fra Postholderens Sted (billetsalg til middagen kommer snart)

Tag familien under armen og nyd en eftermiddag i naturen med duften af hav og røg fra bålet. Vi lover at I går derfra mætte og lidt klogere på jeres lokale farvand.

Læs mere om Vegvisir Race her: https://www.facebook.com/vegvisirrace

Ild & vand er en landsdækkende række af begivenheder arrangeret i samarbejde med Havhøst med støtte fra Friluftsrådet, 15. juni-fonden, Aage V Jensen Naturfond, Nordeafonden, Velux Fonden og Spar Nord Fonden.

Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.