Madkastellet er makker med Havhøst

Madkastellet

Rasmus Pors trakterede sammen resten af Madkastellet i 2018 70.000 gæster og driver steder som Langelinie Pavillonen, Luftkastellet i Malmø og Restaurant Naes på Strandhotel Røsnæs, hvor der allerede er tang på menuen. 

Madkastellet har desuden overtaget restauranten på Den Blå Planet og omdøbt den til Tang. På Tang har Madkastellet taget hul på en gastronomisk opgave, nemlig hen ad vejen at få gæsterne på Nordeuropas største akvarie – store som små – til at forstå, at tang er en fantastisk spise. Og selvom der nok går lidt tid, før der kommer granuleret blæretang, sprøde chips af sukkertang med sesam og omeletter toppet med søl, havets bacon, på spisekortet på Tang, så vil vi sammen med Madkastellet arbejde på at give tang en plads på danskernes spisebord.

Madkastellet logo

Besøg Madkastellets hjemmeside

Makkerskab med Havhøst
Har du en virksomhed, du gerne vil have til at støtte Havhøsts arbejde, så kan du og den vise sin støtte gennem et makkerskab. Det koster 5.000 kr. + moms om året at være vores makker og på den måde skabe fremdrift og action bag visionen om at etablere bæredygtig, folkedrevet fødevareproduktion til havs rundt omkring i landet.

Mere om makkerskab med Havhøst