Kødbyens Fiskebar er makker med Havhøst

Kødbyens Fiskebar

Fiskebaren har fulgt Havhøsts rejse siden de første tilløb til at dyrke østers i Københavns inderhavn, og støtter ikke alene Havhøst med et fast årligt bidrag – de er også stort set fast inventar på de arrangementer af mere gastronomisk karakter, som Havhøst holder i hovedstaden.

Det er ikke tilfældigt, for Kødbyens Fiskebar og Havhøst deler en ambition om at udbrede bæredygtig brug af vores spiselige havressourcer, så kommende generationer også får mulighed for at høste fra havet. Og fordi de råvarer, der er frembragt med omtanke og kærlighed, i langt de fleste tilfælde også har en højere kvalitet end slamprodukter fra samlebånd.

Det er svært at finde dygtigere fiske- og skaldyrskokke end i Fiskebarens køkken i Kødbyen, hvor kreativitet, håndelag og samvittighed går hånd i hånd og resulterer i forbløffende simple, men uhyre velsmagende retter, der formår at skrælle alt det overflødige væk, og lade råvarerne fortælle deres egne historier.

Kødbyens Fiskebar logo

Besøg Kødbyens Fiskebars hjemmeside