Kødbyens Fiskebar er makker med Havhøst

Kødbyens Fiskebar

Siden 2009 har Fiskebaren været et vartegn i København. Næsten lige så længe har de skubbet til de maritime nyttehaver for at de skulle begynde at producere råvarer til restauranter. Som ejer, kok og restauratør ved Anders Selmer, at de dyrkede muslinger og østers meget ofte har en super høj kvalitet og at fortællingen om det lokale og det regenerative gør råvarerne særligt værdifulde på et menukort.

Fiskebaren er desuden den restaurant i København, der aftager mest frisk tang til deres køkken, og de er dermed en evig kreativ kraft i at få tangen videre ud på middagsbordene. Anders skubber i det hele taget til de kreative grænser. For hvad med regenerative hjertemuslinger, mandelmuslinger, venusmuslinger? Fiskebaren er altid på jagt efter de allerbedste råvarer fra havet, og med en ambition om altid at vælge det mest bæredygtige alternativ, så er det bare op til havbønderne at komme i gang.

Kontakt

Kødbyens Fiskebar
Flæsketorvet 100
1711 København V

Tlf.: (+45) 3215 5656
E-mail: info@fiskebaren.dk