Fisk

Kingfish

Kingfish og Havhøst har fundet hinanden gennem kærligheden til alt det, der findes under overfladen, og lysten til at formidle og dele det med andre. Sammen skubber vi til en dagsorden om at passe godt på havet, så fremtidige generationer også kan tage på artsrige eventyr i det store blå.

Kingfish sælger alt, hvad du skal bruge til netop det. Dykkergrej, paddleboards, undervandskameraer og bæredygtige dykkerrejser. De har også udstyret Havhøst med grej, så vi kan passe vores afgrøder nedefra (og samle tabte muslingestrømper op fra havets bund). De erfarne dykkerentusiaster i Kingfish er altid klar med et godt råd og ikke mindst en røverhistorie fra verdenshavene, så det er altid en fornøjelse at besøge dem i deres butik på Scandiagade i Sydhavnen.

Kingfish

Besøg Kingfish’s hjemmeside

Makkerskab med Havhøst
Har du en virksomhed, du gerne vil have til at støtte Havhøsts arbejde, så kan du og den vise sin støtte gennem et makkerskab. Det koster 5.000 kr. + moms om året at være vores makker og på den måde skabe fremdrift og action bag visionen om at etablere bæredygtig, folkedrevet fødevareproduktion til havs rundt omkring i landet.

Mere om makkerskab med Havhøst