Ild & vand ved Isværket i Tejn

22. august kl. 12-16
Isværket, Tejn

Arrangeres af Isværket og Havhøst

På den yderste mole på havnen i Tejn ligger Isværket og gemmer på en drøm. En drøm sat i vandet af to lokale marinbiologer, der gerne vil undersøge, forbedre og fortælle om det hav der omgiver Bornholm. Den drøm har taget form af en socialøkonomisk virksomhed ved navn iVandet.

I løbet af den kommende sommer, imens Isværkets indre renoveres til senere brug, vil der ugentligt være formidling på Tejn Havn. Her vil lokale børn og unge inviteres med under overfladen med bl.a. vandkikkerter, waders, snorkelture og fiskedissektioner.

Den 22. august kulminerer sommerens aktiviteter i en fejring af det lokale hav med familieaktiviteter langs og i vandet, madlavning over bål med Nicolai Tram og fællesspisning på molen – alt sammen som et samarbejde mellem Isværket, iVandet og Havhøst.

Tag familien under armen og kom ud på havnen, få vand under neglene og havmad i maven. Vi lover at du går mæt og klog derfra.

Den socialøkonomiske (non-profit) virksomhed holder til i Isværket på Tejn Havn og vil i løbet af efteråret iværksætte sine første projekter i et tæt samarbejde med lokale foreninger og landets universiteter.
Følg med på Instagram @isvaerketbornholm eller Facebook ’Isværketbornholm’.

Ild & vand er en landsdækkende række af begivenheder arrangeret i samarbejde med Havhøst med støtte fra Friluftsrådet, 15. juni-fonden, Aage V Jensen Naturfond, Nordeafonden, Velux Fonden og Spar Nord Fonden.

Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.