Ild & vand til Bæredygtighedsfestivalen

12. september kl. 10-16
Lindholm Strandpark, Nørresundby

Arrangeres af Fjordhaver Aalborg og Havhøst

Bæredygtighedsfestivalen i 2020 foregår på flåderne, hvor vi løbet af dagen viser de besøgende, hvordan vi dyrker muslinger og selvfølgelig laver muslingemad. Alle kan give en hånd med på flåderne og på land, hvor der laves mad. Vi Life streamer fra flåderne hele dagen via Bæredygtighedsfestivalen, så interesserede kan følge med på afstand i stuerne eller hvor folk opholder sig.

Vi viser bæredygtighed, konkret! Muslingerne hentes direkte fra Limfjordens vande! Ingen transport og dermed ingen CO2 aftryk! Vi laver muslingemad over åben ild eller i gryden. Temaerne er klima i samarbejde med Bæredygtighedsfestivalen og Ild og Vand i samarbejde med Havhøst.

Ild & vand er en landsdækkende række af begivenheder arrangeret i samarbejde med Havhøst med støtte fra Friluftsrådet, 15. juni-fonden, Aage V Jensen Naturfond, Nordeafonden, Velux Fonden og Spar Nord Fonden.

Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.