Ild & vand på Bølgemarken

24. september kl. 16-18
Bølgemarken, Kalvebod Bølge, 1568 København V

Arrangeres af Havhøst

København har fået en Bølgemark. En platform, hvorfra der dyrkes muslinger, østers og tang, og hvor skoleelever og andre nysgerrige kan lære om bæredygtig, folkedrevet dyrkning af havet. Den 24. september inviterer vi københavnerne til at lære den nye Bølgemark at kende og smage på noget af alt det, de danske farvande har at byde på.

Det er helt gratis at være med, men for at imødekomme alle slags retningslinjer, skal man booke en billet til et specifikt tidspunkt mellem kl. 16 og 18. Oplevelsen varer 45 minutter – sidste oplevelse slutter kl. 18.45.

Det starter starter ved Bølgemarken – vores lille hjem på Kalvebod Bølge, hvor ildens mester Nicolai Tram tænder op og tilbereder de lækreste fyraftens-bålbidder. Herfra går turen med en af Havhøsts formidlere de ca. 100 meter til Bølgemarken, hvor vi i bogstavligste forstand bringer livet under bølgerne op i øjenhøjde og fortæller, hvorfor og hvordan der kan dyrkes under vand.

Arrangementet er gratis, men tilmelding er nødvendigt og foregår her:

https://madland.safeticket.dk/search/text/havh%C3%B8st

Ild & vand er en landsdækkende række af begivenheder arrangeret i samarbejde med Havhøst med støtte fra Friluftsrådet, 15. juni-fonden, Aage V Jensen Naturfond, Nordeafonden, Velux Fonden og Spar Nord Fonden.

Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.