Havets stemmer – med Ole G. Mouritsen

16. september kl. 16:30-18.00
CPH Food Space, Slagtehusgade 11, 1. sal, 1715 København V

Havhøsts medlemmer inviteres hermed til det allerførste arrangement i Havhøsts nye foredragsrække, hvor kloge og passionerede mennesker fortæller om deres forhold til havet. Vi lægger hårdt ud med Ole G. Mouritsen, som fortæller om havets helt afgørende rolle for den grønne omstilling.

Ole G. Mouritsen er professor i gastrofysik og kulinarisk fødevareinnovation på Institut for Fødevarervidenskab ved Københavns Universitet. Ole har gennem årene udgivet flere spændende bøger om blandt andet tang, grøntsager, sushi, blæksprutter og umami. Gennemgående for hans arbejde er visionen om hvordan fremtidens livretter bliver både bæredygtige om velsmagende. Og vi kan godt afsløre at havet spiller en central rolle i den vision.

Pris og tilmelding
Arrangementet er for Havhøsts medlemmer. Er du ikke allerede medlem, så kan du hurtigt blive det. Det koster kun 100 kroner om året og så støtter du vores arbejde og bliver løbende inviteret til arbejdsdage, fællesmiddage og foredrag. Meld dig ind her

Prisen for fyraftensmødet med Ole G. Mouritsen er 80 kr. og så skænkes der er herligst glas naturlige bobler ved ankomst. Der er begrænset deltagerantal (max 30) og billetter tildeles efter først-til-mølle.

Medlemmer kan køber billet ved at overføre 80 kr. via MobilePay til 11272. Vigtigt: Angiv det fulde navn på deltageren på din overførsel. Hvis du ønsker at tilmelde mere end én person, så beder vi dig lave en overførsel per person.


Covid-19 info: Arrangementet afholdes naturligvis med Sundhedsstyrelsens retningslinjer for øje, og vi holder os løbende informeret om ændringer i disse.