Børn på vej ned på Bølgemarken

Havhøst tilbyder praktikplads til efterårssæsonen 2022

Havhøst er en organisation med vind i sejlene, som ser frem imod en efterårssæson med fuld fart på i skoletjenesten, masser af arrangementer og spændende nye udviklingsprojekter. Vi åbner derfor dørene for en praktikant med masser af blå energi, der har lyst til at blive en del af vores lille saltvandsfællesskab.

Vi tilbyder pladsen til en praktikant, der har mulighed for at være hos os i mindst tre måneder med start i løbet af august. Som praktikant vil du få mulighed for:

  • At være med til at undervise i vores skoletjeneste, hvor elever fra 4. klasse og opefter bruger en dag sammen med os for at lære om regenerativ dyrkning af marine fødevarer
  • At planlægge og gennemføre arrangementer såsom workshops, langbordsmiddage og foredrag
  • At passe vores Bølgemark: tilse afgrøder, vedligeholde grej og udvikle på vores dyrkningsmetoder
  • At hjælpe nye, lokale foreninger i hele landet i gang med at dyrke under vand ved at dele erfaringer, vise frem og lære fra sig

Hvem er vi?

Havhøst er en nonprofitorganisation, der arbejder for at fremme en bæredygtig udvikling ved at udbrede regenerativ dyrkning i havet. Det gør vi gennem undervisning af skolelever, formidlende og oplysende arrangementer og ved at opdyrke et nationalt netværk af foreninger, med deres egne lokale martitime nyttehaver.

Vi har hovedkontor i Kødbyen i det kreative kontorfællesskab Copenhagen Food Space, der huser en bred vifte af madiværksættere med et bæredygtigt sigte. I Københavns havn har vi vores Bølgemark, hvor vi dyrker muslinger og tang, gennemfører undervisningsforløb og spreder vores budskab.

Vi er seks ansatte, så vi er et lille team og vi værner om det gode arbejdsmiljø og fællesskab. I Havhøst er ingen ansat på mere end 30 timer, for at sikre en sund balance mellem arbejde og fritid. Vi deler en kærlighed til havet, bæredygtighed og mad.

Hvem er du?

Det er ikke så vigtigt for os, hvilken uddannelse du går på eller har taget. Vi tror på, at man kan lære det meste, hvis viljen og interessen er til stede. Derfor leder vi mest af alt efter en, der deler vores passion for bæredygtig udvikling og har mod på at udbrede den til forskellige målgrupper.

I vores lille team har vi et fleksibelt arbejdsliv og forventer til gengæld, at man arbejder selvstændigt og holder aftaler og vigtigst af alt, at man er initiativrig og udviklingsorienteret.

Hvis du har erfaring med formidling, madlavning og/eller dykning er det en fordel. Faglig viden om hav og havmiljø, bæredygtig produktion eller didaktik er også meget værdsat.

Praktikstillingen er ulønnet. Ugentligt timeantal aftales nærmere.

Kontakt formidlingschef Bodil Sofie Espersen for mere information – og send din ansøgning snarest muligt – vi holder samtaler løbende.