Østers

Makkerskab

Har du en virksomhed, som du gerne vil have til at støtte Havhøsts arbejde, så kan du og den vise sin støtte gennem et makkerskab.

Det koster 5.000 kr. + moms om året at være vores makker og på den måde skabe fremdrift og action bag visionen om at etablere bæredygtig, folkedrevet fødevareproduktion til havs rundt omkring i landet. Som makker får du desuden:

  • Logo på vores skiltning (fx ved Bølgemarken i København)
  • Logo på vores hjemmeside (og profilomtale)
  • Invitation til vores arrangementer
  • Grafisk materiale med vores logo til brug i jeres egen kommunikation
  • Et årligt gratis medarbejderarrangement på Bølgemarken for en medarbejdergruppe eller andre, som I gerne vil kræse for (varighed ca. 1 time, normalpris 1.500 kr.)
  • Alle mulige samarbejdsformer og partnerskabsmodeller, som giver gensidig værdi. Vi er åbne for gode idéer – så sig endelig frem, hvis din virksomhed gerne vil involveres på den ene eller den anden måde (eller hvis du gerne vil have, at vi involverer os i en konkret aktivitet).
Vores makkere lige nu er:

Melin Vin

Melin Vin importerer usminkede vine fra mindre producenter fra Frankrig, Tyskland, Spanien & Italien. Melin Vin har et tæt samarbejde med producenterne – skønne mennesker,…
Læs mere
Andersen-Andersen er makker md Havhøst

Andersen-Andersen

Alle kender den klassiske mørkeblå sømands-sweater med rullekrave. Og mange, der har deltaget i et af Havhøsts arrangementer – arbejdsdage, østersåbninger og den slags –…
Læs mere
Dansk Tang er makker med Havhøst

Dansk Tang

Den familieejede virksomhed i Odsherred ved navn Dansk Tang har i en årrække levet af at indsamle vild tang og levere det til landets bedste…
Læs mere
Fiskerikajen er makker med Havhøst

Fiskerikajen

Fiskerikajen ligger i Rødovre og leverer hver dag frisk, bæredygtig fisk og skaldyr til byens bedste restauranter og spisesteder. Virksomheden blev grundlagt af en fisker…
Læs mere
Samlet_packshot_mød_en_makker_fangst

Fangst

Fangst har sat sig for at genopdage og udforske mangfoldigheden af fisk og skaldyr i vandene omkring Norden. Med respekt for naturen og gastronomisk håndværk.…
Læs mere
Makker: Spisested Knud på Hundested Havn

Spisehuset Knud

Knud er et afslappet spisehus på Hundested Havn, som befinder sig i en lang og rummelig bygning, der før i tiden husede havnens fiskeauktion. Stedet…
Læs mere
Madkastellet er makker med Havhøst

Madkastellet

Rasmus Pors trakterede sammen resten af Madkastellet i 2018 70.000 gæster og driver steder som Langelinie Pavillonen, Luftkastellet i Malmø og Restaurant Naes på Strandhotel…
Læs mere
CG Jensen er makker med Havhøst

CG Jensen

CG Jensen er en af de store muskler i den transformation, som havnen er på vej igennem fra industrihavn til rekreativt areal med boliger –…
Læs mere
Ægirs er makker med Havhøst

Ægirs

Aleksandra Strykowska er både hjernen og hænderne bag Ægirs, der har været vores makker siden 2016. Det er Aleksandra, der sikrer, at vi kan gå…
Læs mere
Kødbyens Fiskebar er makker med Havhøst

Kødbyens Fiskebar

Fiskebaren har fulgt Havhøsts rejse siden de første tilløb til at dyrke østers i Københavns inderhavn, og støtter ikke alene Havhøst med et fast årligt…
Læs mere
Food Organisation of Denmark er makker med Havhøst

Food Organisation Of Denmark

FOOD er en non-profit organisation, der arbejder for at skabe opmærksomhed i ind- og udland omkring den fantastiske udvikling, der er på madfronten herhjemme. Faktisk…
Læs mere

Kontakt Joachim Hjerl for at høre mere om samarbejdsmulighederne med Havhøst.