Den blå kolonihave i Sønderborg

Den blå kolonihave i Sønderborg

26. september 2019 kl. 17-19.30
Det Sønderjyske Køkken – Sønderborg

Naturskolerne Sønderborg, Det Sønderjyske Køkken og Havhøst

Vil du være med til at dyrke tang og muslinger i Alssund? Kom til maritim madlavningsworkshop og stiftende generalforsamling. Vi har testet vandene og konstateret at forholdene er perfekte; god strøm, rent vand og masser af muslinger i Alssund.

Mange har allerede vist interesse for at være med til at danne en forening, der i fællesskab vil dyrke havet på allermest bæredygtig vis – og få skønne lokale råvarer på middagsbordet. Muslinger og tang er sunde og kan dyrkes til havs uden at forurene miljøet – tværtimod!

Derfor holder vi stiftende generalforsamling den 26. september hos Det Sønderjyske Køkken på perlegade. Kom hvis du allerede har givet din interesse til kende, men også hvis du er nysgerrig på om det er noget for dig.

Kokkene fra Det Sønderjyske Køkken underviser denne aften deltagerne i kunsten at tilberede blåmuslinger som du aldrig har fået dem før! Af hensyn til kokken påskønnes nødvendig tilmelding til naturvejlederne@sonderborg.dk.

Arrangementet afholdes i samarbejde med Havhøst – takket være Velux Fonden, Friluftsrådet og Spar Nord Fonden