CG Jensen er makker med Havhøst

CG Jensen

CG Jensen er en af de store muskler i den transformation, som havnen er på vej igennem fra industrihavn til rekreativt areal med boliger – og selvfølgelig dyrkning i vandet. Siden vi første gang slog rødder på Kalvebod Bølge har CG Jensen været os behjælpelige med at løse et tilbagevendende problem, nemlig forsvundne tømmerflåder. De har både bugseret og bygget, når der var brug for det, og på den måde været med til at sikre, at Bølgemarken blev holdt flydende. Faktisk var det i sin tid CG Jensen, som byggede Kalvebod Bølge, så det hele hænger sammen på smukkeste vis. 


Henrik Mieritz fra CG Jensen fortæller:

“Vi støtter Havhøst fordi vi gerne vil bidrage til en sundt og aktivt havnemiljø til glæde for byens borgere. Derfor er vi glade for at kunne støtte et bæredygtigt initiativ som Havhøst, der er med til at gøre en forskel.” 
CG Jensen logo

Besøg CG Jensens hjemmeside

Makkerskab med Havhøst
Har du en virksomhed, du gerne vil have til at støtte Havhøsts arbejde, så kan du og den vise sin støtte gennem et makkerskab. Det koster 5.000 kr. + moms om året at være vores makker og på den måde skabe fremdrift og action bag visionen om at etablere bæredygtig, folkedrevet fødevareproduktion til havs rundt omkring i landet.

Mere om makkerskab med Havhøst