Bliv en del af Havhøst

Støt havhøst
som privatperson

150 kr. / år

Til gengæld inviterer vi dig til et årsmøde (afholdes hvert år i maj/juni) og mindst to hyggelige arbejdsdage (forår og efterår) på Bølgemarken i København, hvor der er garanti for vand under neglene. Desuden finder vi altid i løbet af året på andre ting, som vi gerne vil tilbyde vores støttemedlemmer.

Bliv privat støttemedlem

Støt Havhøst som virksomhed eller organisation

5.000 kr. ex. moms / år

Makkerskabet er vores udgave af et partnerskab, og kan indeholde alt muligt spændende. Hvert år har vores makkere mulighed for at invitere en gruppe ansatte, samarbejdspartnere eller andet ned forbi Bølgemarken i København til det, vi kalder “Historien om haverne” – en 45 minutters oplevelse af maritim dyrkning. Ud over det kan makkerskabet udfolde sig i alle mulige retninger, der måtte give mening.

Bliv makker

Støt havhøst
som forening

200 kr. / år

Havhøst tilbyder maritime nyttehave-foreninger et særligt foreningsmedlemskab af Havhøst. Havhøst faciliterer forskellige netværksaktiviteter for foreningsmedlemmerne, der får glæde af hinandens erfaringer og viden i forhold til opstart og drift af en maritim nyttehave.

Bliv foreningsmedlem

Er du nysgerrig på at etablere en maritim nyttehave, med andre eller på egen hånd?

Start med at undersøge om der findes en maritim nyttehave i nærheden, som du kan melde dig ind i. Hvis ikke, så kan du enten forsøge dig med en muslingefarm i miniformat eller straks række ud til vores netværkskoordinator Bernt Sørensen, der kan hjælpe dig med at modne idéerne og finde ud af hvordan, du bedst kan komme videre.

Tag fat i Bernt

Repræsenterer du en naturskole, folkeskole eller anden undervisningsinstitution, der gerne vil undervise i den maritime nyttehaves mange emner?

Vi kan i øjeblikket tilbyde undervisningsforløb på Bølgemarken i København målrettet grundskolen samt forløb til gymnasier. Vi drømmer om at udvikle et større undervisningsprogram baseret på den maritime nyttehaves mange tematikker indenfor havmiljø, gastronomi, bæredygtighed og fødevareproduktion og stille det til rådighed for interesserede i hele landet. Indtil det er på plads, beder vi dig kontakte naturvejleder Bodil Sofie Espersen for mere information om mulighederne for at bringe den maritime nyttehave i spil i undervisningssammenhænge.

Tag fat i Bodil

Vil du indtil videre bare gerne følge med i Havhøsts arbejde fra sidelinjen?

Så er det oplagt for dig at abonnere på vores nyhedsbrev, der udkommer en gang om måneden, og at følge med på vores Facebookside og Instagram.

Tilmeld dig vores nyhedsbrev