Andersen-Andersen er makker md Havhøst

Andersen-Andersen

Andersen-Andersen har genoplivet den klassiske sømandsstrik, og har ved hjælp af en helt kompromisløs tilgang til deres produktion skabt kvalitetsstrik, som skåner miljøet og kan bruges i en menneskealder.

Andersen-Andersen er en familieejet dansk virksomhed, som så dagens lys i 2009. Deres varemærke er klassiske sømandssweatre fremstillet af garn, som virksomheden selv har udviklet sammen med en af de skrappeste strikkere i Norditalien. Kun det bedste er godt nok, og det kommer til udtryk i alle led af produktionen – lige fra udvælgelsen af naturlige indigoblade i farveprocessen til den tidskrævende sammensyning/ketling af hver eneste maske, som går igen i hvert eneste produkt.

Visionen er klar – Andersen-Andersen ønsker ikke at overproducere, men at skabe enkle produkter, der holder for livet, og på den måde efterlade så lille et miljømæssigt aftryk som muligt. De har én kollektion, som går igen år for år, og absolut intet går til spilde, hvilket ellers har været den kedelige tendens i tøjindustrien de seneste år. Og skulle det ske, at en syning går, så tilbyder Andersen-Andersen gratis reparation, så sweateren bliver så god som ny, og man undgår at smide ud og købe nyt endnu en gang.

Sømands-striktrøjer går langt tilbage og er en type sweater, der i Danmark er forbundet med stor tradition. Idéen til “the world’s best sailor sweater” opstod egentlig lidt tilfældigt, da medstifter Peter kom hjem til medstifter Cathrine med en sømandsstrik, som tydeligt havde aftjent sin pligt på havet. I dag sælger Andersen-Andersen til 22 forskellige lande, og den gennemgående credo er stadig at lave noget, der giver mening.

Andersen-Andersen og Havhøst er bundet sammen af en vigtig fællesnævner – det store blå. Planeten består af 70 % vand, og vi ønsker at støtte organisationer, der ligesom os arbejder for at bevare det, som er grobunden for alle levende organismer på Jorden. Havhøst er et af de stærkeste initiativer på feltet og oplyser bl.a. ved hjælp af undervisning til landets skoleklasser. Vi er derfor glade for at kunne kalde os for makkere med Havhøst”, fortæller medstifter og adm. direktør Cathrine Lundgren-Andersen.

Vil du gerne høre mere om Andersen-Andersen, så kan du læse mere lige her.