Ægirs er makker med Havhøst

Ægirs

Aleksandra Strykowska er både hjernen og hænderne bag Ægirs, der har været vores makker siden 2016. Det er Aleksandra, der sikrer, at vi kan gå i marken i al slags vejr, for hun har lavet vores geniale blå heldragter i det blødeste softshell, der på magisk vis er både slidstærkt, vandafvisende og åndbart. Det bliver man glad for, når man står og underviser i skumsprøjt og stiv kuling. Og så gør det jo ikke noget, at de samtidig får en til at se ekstra spiffy ud bevæbnet med østerskniv og bobler.

Vi er glade og taknemmelige for, at en lille lokal virksomhed – og et skønt menneske som Aleksandra – bakker op om vores virke. Hvis du har lagt mærke til vores dragter og gerne selv vil have fingrene i en, så kan du købe den og Ægirs andre produkter i webshoppen – eller besøge Aleksandra i hendes værksted på Frederiksberg. Hils fra os!

aegirs logo

Besøg Ægirs hjemmeside

Makkerskab med Havhøst
Har du en virksomhed, du gerne vil have til at støtte Havhøsts arbejde, så kan du og den vise sin støtte gennem et makkerskab. Det koster 5.000 kr. + moms om året at være vores makker og på den måde skabe fremdrift og action bag visionen om at etablere bæredygtig, folkedrevet fødevareproduktion til havs rundt omkring i landet.

Mere om makkerskab med Havhøst