Aalborg Fjordhave

Fjordhaver Aalborg

Fjordhaver Aalborg err den medlemsmæssigt største af landet martime nyttehaver. Foreningen er stiftet i 2014 og har aktiviteter hele året rundt. Nogle foregår på flåderne ved Lindholm Strandpark (tæt på Kulturbroen) og andre i klubhuset ”Fjordhuset” ved Vestre Fjordpark. Anlægget består af kystnære platforme, som tilgås via en kort bådebro.

Foreningen har medlemmer i alle aldersgrupper, og har en bred social fordeling mht. erhvervsaktive og pensionister. Man har et tæt samarbejde med de lokale naturvejledere, skoletjenesten i Aalborg kommune og deltager foreningen i formidlingsaktiviteter andre steder: Aalborg Bæredygtighedsfestival samt Vestre Fjordpark OPEN

Fjordhaver Aalborg er en super velfungerende maritim nyttehave med dyrkning som den centrale aktivitet, men med masser af undervisning og formidling under bæltet. Dyrkningen finder sted på fire sammenhængende fjordhave-platforme placeret på Nørresundbysiden af Limfjorden, hvor den er let at tilgå med en splinterny gangbro fra land, så medlemmerne kan komme tørskoet til afgrøderne. Foreningen holder til i Fjordhuset på den modsatte side af vandet, hvor de deler lokaler med naturvejledere og andre marine aktører.

Læs mere om Fjordhaver Aalborg på foreningens hjemmeside og følg dem på Facebook.

Kontakt

Tine Bock
Tel. 2346 7684
tinecharlottebock@gmail.com

Mere om Fjordhaver Aalborg